Wednesday, February 6

Sehangat Asmara

Posted by nolly at 10:58 AM
hoh bleh x terjebak tgk series ni.. smpai abes quota tenet fon aku..hahaa.. tajuk bapak geli geleman.. si kakak Dato K la punya cerita. tp pelakon best. si kacak Adi dan si jelita Rita.. mmg aku minat dorg ni.. lg minat tmpt shooting die;  owh sydney uolls sydney.. !!

wlopon ade scene x logik cthnya lps g uni tiap2 ptg lepak kt macquarie chair, circular quay, menikmati panorama smbil Adi Putra skodeng Rita tiap2 hari. pastu scene uni plak kejap kt Usyd kejap UNSW. hoh ko igt dekat ke sume tmpt tu. aku perasan dpn Fisher lib Usyd dkt ngn pokok besor ru dorg dh wat tmpt duduk dh.. blkgnya great hall masih utuh dan cantik spt dulu.. akan ku terus menonton smpai ke penghujung episod. iloikkeee..

ade org penah tanya aku, kalu ade duit nk g sydney lg x? sukmo dgn konfidennya aku ckp xnk, baik g tmpt lain NZ ke London ke. ewah byk duit ko.. hehee.. tp bila tgk cite Sehangat Asmara ni hati memanggil2 rase cm nk kutip kedit kad tepi jalan pastu book flight to Oz..

anyway aritu jupe shai n radi.. sonok sgt dpt chitchat wlopon skjp.. shai exhosmet yg mmg baik hati dr dl smpai skrg sama je, always make effort to meet up kwn2. shai wlopon jd chef badan makin kurus xla kurus sgt kurus sket dr last jupe,, sempat share homemade detox drink recipe lg. pelanggan yg bjaya adalah die dan craig dan bakal2 la si radi.. huhuu.. tp x recommend kt aku sbb kata kalu aku minum nnt lgsg jd papan slim sgt.. huhuu.. owh lupa shai kirim salam kt korg2 sume yg mengenali..

merindui Sydney di saat ni.. :)

4 comments:

Arni Yusnita Ahmad on February 07, 2013 4:39 PM said...

haha betul scene kat merata2. macam dekat je.

aku ada perasan satu scene kat malay village. itu restoran mamak dulu ke? dah upgrade jadi malay village? nampak pekerja situ menebar roti canai.

senpai.san on February 14, 2013 1:48 PM said...

NAK RESEPI DETOX DRINK RECIPE!!!
MAU KURUS, KO XYAH LA, DAH KURUS :p

nolly on February 14, 2013 3:07 PM said...

@Arni btol ke mamak dh upgrade? sbb Mamak tu kecik je kot. rse mcm xfamiliar la MalayVillage tu.

@Senpai xsilap aku guna juicer wat 1:3 (air:sayur) by weight. sayur tu kecuali sayur hijau. kwn aku rekomen carrots, beetroot, celery, ikut kesukaan ko.

senpai.san on February 28, 2013 8:17 AM said...

I see, wjib try! Thanks! Tak sedap pun try jugak :)

 

nolli.cious Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting Graphic from Enakei